Liity jäseneksi

Veturin jäseneksi voivat liittyä yksityiset henkilöt, yhdistykset, kunnat, kuntayhtymät, seutukuntaorganisaatiot sekä yritykset. Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Veturitiedotteen, josta löytyy ajankohtaista tietoa Veturin toiminnasta sekä alueemme maaseudun kehittämistyöstä yleensäkin.

Jäsenenä pääset vaikuttamaan

Jäsenyhteisöt pääsevät vaikuttamaan vuosittaisten teemahankkeiden sisältöihin. Kysymme toiveita vähintään yhdestä teemahankkeen sisällöstä: mille hankinnoille, kehittämiselle tai rakentamiselle yhdistyksillä olisi tarvetta ja minkä suuruisia hankkeiden tulisi olla, jotta ne vastaavat jäsenistömme ja alueen yhteisöjen tarpeita. Liity siis jäseneksi ja pääset vaikuttamaan tärkeään asiaan!

Veturin jäsenmaksut vuodelle 2018 ovat seuraavat:

• 10,00€/v Henkilöjäsen
  • 25,00€/v Yhteisöjäsen (yhdistys, yritys)
  • 50,00€/v Kunta, kuntayhtymä tai seutukuntaorganisaatio.

Jäseneksi ryhtyminen alkaa täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Liittymislomakkeen täyttämällä hyväksyt, että tietosi lisätään Veturin jäsenrekisteriin. Rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä

Lomakkeen täyttämisen jälkeen yhdistyksen hallitus päättää uusien jäsenten hyväksymisestä kokouksessaan. Kokouksen jälkeen hakijalle toimitetaan jäsenmaksulasku kotiin tai sähköpostiin ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen olet Veturin täysivaltainen jäsen.

Tervetuloa mukaan maaseudun kehittämiseen!

Haluatko postin mieluiten