Julkaisut

Tälle sivulle on koottu aineistoa kylien kehittämisestä ja hanketoiminnasta.

Hanketoimijan käsikirja

Maaseutuverkoston päivittämä hanketoimijan käsikirja.

Kyläntalojen kehittäminen

Kantri ry:n opas Kyläntalot käyttöön

Tampereen ammattikorkeakoulun, Ahlmanin koulun säätiön ja
Ekokumppanit Oy:n yhteistyöhankkeessa on koottu rahoituskanavia kyläntalojen kunnostukseen

Lähidemokratia

Kylä lähtee! -hankkeen julkaisu Lähidemokratiamalleja etsimässä - kuuden kunta-kyläparin lähidemokratiaselvitys

Yhdistystoiminta

Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän julkaisu YHTÄLÖ - Mitä pienessä yhdistyksessä tulisi osata. Tietoa mm. yhdistyksen verotuksesta ja taloudesta.

Yhdistyksen ABC - Opas suomalaiseen yhdistystoimintaan. Kattava tietopaketti yhdistystoiminnasta ja yhdistyksen perustamisesta.

Varainhankinta

Suomen Kylätoiminta ry on koonnut varainhankintaoppaan yhdistysten käyttöön. Oppaaseen on koottu monipuolisesti erilaisia varainhankinnan keinoja.

Rahoitusopas yhdistyksille, Yhdistystoiminnan rahoitusopas pienen yhdistyksen näkökulmasta

Selkeä ja tiivis yhdistystoiminnan rahoitusopas pienen yhdistyksen näkökulmasta

Matkaraportit

Mulgimaa, Viro. Museo- ja kulttuurimatka helmikuussa Viron Mulgimaalle.

Muut

Leader-toiminta Pohjois-Savossa kaudella 2007-2013 esittelee Pohjois-Savon Leader-ryhmien Ylä-Savon Veturin, Mansikan ja Kalakukon toimintaa edellisellä rahoituskaudella.